Vestits de comunió

Les noves col·leccions de vestits de comunió 2020 ja han arribat a El Petit Mirall! Faran que us enamoreu del vestit a primera vista!

 

Disseny i qualitat en vestits de comunió

Les noves tendències per 2020 es presenten amb colors dolços i romàntics en tons pastel, motius d’encaix i elements florals, perfectes per a nenes que prefereixen un estil elegant i original.

Des del Petit Mirall us proposem a conèixer algunes de les marques més recomanades perquè vingueu a la nostra botiga a provar els vestits i trajos de comunió de les marques més reconegudes del sector per al vostre fill o filla.

 

Paz Rodríguez

Paz Rodríguez dissenya vestits amb estil propi i una gran cura en els detalls. La nova col·lecció de vestits de comunió 2020 contenen dissenys únics, delicats i elegants.

 

Magnífica Lulú

Els vestits de Magnifica Lulù són diferents i únics i suposen un bufo d’aire fresc en el sector pel seu disseny. Trobaràs models espectaculars des de la talla 2 fins a la 16, fets amb manyaga, dolços i de tendència amb preciosos complements com els tocats de flors.

 

Hortensia Maeso

La nova col·lecció d’Hortensia Maeso és sinònim de màgia, romanticisme i autenticitat. Ángel, és la nova inspiració de la col·lecció de comunió 2020 d’Hortenisa Maeso, un elogi a la divinitat amb dissenys atrevits i originals, que es proposen enderrocar la visió més conservadora del vestit de comunió tradicional.

Els seus models es mouen entre el blanc i els tons pastel, amb un ampli ventall de roses, realitzats amb els teixits més exclusius de cotons, encaixos, tuls, sedes brodades i llins.

 

 

Amaya Fashion for Kids

La marca Amaya Fashion for Kids combina els seus processos productius amb mètodes tradicionals de fabricació. Els seus vestits combinen la minuciosa elaboració experta d’atelier amb la maquinària d’última generació, amb resultats d’alta qualitat artesanal i un disseny contemporani.

Vols veure les darreres tendències en vestits de comunió 2020? Visita’ns a El Petit Mirall! T’assessoraren per aconseguir la millor elecció!

 

Call Now Button