Vestits de bateig. Idees per vestir al teu nadó

El bateig d’un nadó és un moment molt dolç en el qual cada detall és important. Aquesta celebració suposa una presentació en societat amb els familiars més propers, amics i coneguts. Per això, et serà de gran utilitat conèixer sobre alguns dels preparatius més destacats per gaudir plenament d’aquest gran dia!

Per exemple, escollir entre la diversitat de vestits de bateig que pots comprar per al nadó, ja que serà un dels elements més especials a preparar per lluir en la seva celebració. Si vols escollir encertadament entre les diferents opcions de roba per al teu nadó, al Petit Mirall t’assessorem perquè escullis entre les propostes més actuals.

¿Triem un faldó tradicional o alguna altra peça de roba més actual i també elegant que pugui utilitzar-la en més ocasions? T’expliquem en què consisteix cada estil per trobar allò que millor s’adapti al teu gust i necessitats. El més important, és que pensis en la comoditat i benestar del teu nadó, ja que, en un dia tan especial, serà el protagonista i fondrà totes les mirades dels convidats!

 

 

Faldó llarg de bateig

 

El faldó llarg de bateig és la peça de roba més clàssica que s’escull per una qüestió d’elegància i tradició. El faldó transmet elegància i distinció i, a més, és una peça que permet llibertat de moviment i confort al nadó. Per això, és el tipus de roba escollida per a nadons d’entre sis i vuit mesos.

Amb aquesta peça de roba encara es pot aportar més carisma i noblesa quan s’acompanya amb una capa. Els colors més apropiats solen ser el blanc o el beix, però també podeu trobar més tonalitats amb blancs trencats o beix amb d’estil vintage. Entre altres detalls, també pots escollir la llargada de les mànigues o el color de les llaçades.

Faldó de bateig

Font: Belan Moda Infantil

 

Vestits de bateig

 

Si l’estil de faldó llarg no t’acaba d’agradar, pots triar un vestit de bateig, també recomanat per a nadons a partir de vuit mesos. A la nostra botiga, situada al Carrer de Santa Clara, 32 de Girona, trobaràs vestits exclusius i elegants ideals per aquest dia.

Per als nens, pots optar per conjunts elegants i amb estil. És important recordar-vos que, sigui tant per nen com per nena, cal evitar escollir robes estampades o de colors llampants.

Els colors més indicats seran els neutres o clarets, completant els vestits amb detalls de color beix, blau cel o rosa. De ben segur que també podràs utilitzar aquests vestits en qualsevol altra ocasió que tingueu una celebració!

Vestits de bateig i cerimonia Amaya

Font: Amaya Fashion for Kids

 

Vestits de bateig

Font: Paz Rodriguez

 

Call Now Button