Moda infantil d’ hivern per a nadons, nens i nenes

A mesura que les fulles cauen i la brisa es torna més fresca, ens adonem que la moda infantil d’hivern per al 2023-2024 està a punt d’enlluernar-nos. Les marques més destacades ja han desvetllat les seves col·leccions, prometent abrigar els nostres petits amb estil i originalitat. Prepara’t per descobrir les tendències que definiran aquesta temporada hivernal!

Moda que abriga i enlluerna

Mebi: La delicadesa i calidesa es fusionen en la nova línia per a nadons. Suaus teixits que embolcallen en abraçades, amb tonalitats nevades que evoquen paisatges hivernals. Amb Mebi, el teu nadó no només estarà protegit del fred, també brillarà amb estil.

Mauli: Dinamisme i color s’apoderen d’aquesta col·lecció per a nens i nenes. Mauli Birba introdueix patrons geomètrics audaços i tons terra que contrasten amb vius destalls hivernals. Ideal per als petits aventurers que volen destacar.

Elegància i originalitat

Birba Trybeyond: Per a les nenes, la moda infantil d’hivern mai havia estat tan xic. Trybeyond es decanta per siluetes clàssiques reinventades amb un toc modern, usant brocats i lluentons que donen vida a cada moviment. Una col·lecció que parla de tradició amb un punt contemporani.

Elsy: Els nadons i nens no es queden enrere amb Elsy. Aquesta marca porta conjunts pràctics però amb un alt sentit de l’estètica. Motius hivernals, des de flocs de neu fins a estampats d’animals del bosc, fan de cada peça una aventura.

On descobrir aquestes joies de la moda infantil d’hivern?

No hi ha millor lloc que El Petit Mirall, la teva botiga de moda infantil ubicada al cor de Girona. Aquí trobaràs totes aquestes novetats i molt més, garantint que els més petits estiguin a l’avantguarda de la moda infantil d’hivern per a la temporada 2023-2024. Vine i entra en un món on la moda i la infància convergeixen en una perfecta harmonia!

 

 

Call Now Button